Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Ayrin de les Alcusses

Ayrin de les Alcusses és la història del que actualment es coneix com la Bastida de les Alcusses, un antic assentament al cim d'un turó situat al terme de Moixent, considerat com un dels principals poblats ibèrics valencians.

En un dels cims allargassats de la Serra Grossa, entre la Costera i la Vall d’Albaida, va existir al segle IV abans de Crist una ciutat ibèrica d’existència curta i misteriosa, de la qual ens han pervingut el jaciment de la Bastida les Alcusses i la famosa figura del Guerrer de Moixent. Aquesta novel·la ens convida a imaginar la vida d’Ayrin, una jove de la població que s’enfrontarà a un passat convuls, del qual manté una cadena d’or com a principal record, i un futur difícil, ja que el seu amor pel jove Esler podria ser impossible a causa dels conflictes entre les diferents ciutats ibèriques de l’època. Gràcies a la força narrativa de l’autora, aquesta novel·la dona vida a un passat enigmàtic i tanmateix fonamental de la nostra història antiga.



Autoria: Teresa Broseta
Núm. col·lecció: 30
Edat: Des de 12 fins a 16 anys
Pàgines: 221
ISBN: 9788413583525
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Il·lustració: Mar Silvestre

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Teresa Broseta

Teresa Broseta (València, 1963) és coneguda especialment per la seua obra dedicada al públic infantil i juvenil, tot i que ha escrit també narrativa per a adults. Les seues obres han sigut reconegudes amb premis com el València de Narrativa per El dia de demà, el de Narrativa Infantil Carmesina de la Safor per La botiga del Carme, el de Narrativa Infantil Vicent Silvestre per Les costures del món i L’illa a la deriva o el de Teatre Infantil Xaro Vidal per No puges a l’andana. També ha publicat els llibres Supermara, superheroïna per sorpresa, L’escarabat de Khaili i Ayrin de les Alcusses, entre altres.