Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Marvin, l'enllustrador de sabates

PREMI DE NARRATIVA INFANTIL VICENT SILVESTRE

 

En Marvin viu a Guatemala i és el gran de cinc germans. Només té set anys, però ha de treballar tot el dia enllustrant sabates perquè la família té pocs diners. Malgrat que no pot anar a escola ni fer la majoria de les coses que hauria de fer un nen de la seva edat, en Marvin es mira el futur amb esperança.

Autoria: Josep Vicó, Dolors Garcia i Cornellà
Núm. col·lecció: 14
Edat: a partir de 9 anys
Pàgines: 80
ISBN: 9788498242720
Format: 13 x 20,5 cm
Il·lustració: Josep Vicó

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Josep Vicó

Josep Vicó (Quart de Poblet, 1968) és dibuixant i il·lustrador. La seua dedicació professional s’ha desplegat, fonamentalment, en el camp del disseny i la il·lustració, com a cartellista, il·lustrador de literatura infantil i juvenil i de llibres de text, i dibuixant en publicacions periòdiques. És autor, entre altres, de l’àlbum il·lustrat Més que llibres i del Diccionari visual.

Dolors Garcia i Cornellà

Dolors Garcia i Cornellà (Girona, 1956) és llicenciada en Psicologia i es dedica a la literatura des de l’any 1985, quan va guanyar el Premi J. M. Casero amb l’obra Albert. Actualment, compta amb una cinquantena de títols publicats, tant de literatura infantil com juvenil, i la seua trajectòria ha estat reconeguda amb guardons com el Premi Folch i Torres, el Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil, el Ramon Muntaner o el de la Crítica Serra d’Or. Entre les seues obres destaquen les novel·les juvenils El ball de l’esclau, L’esclau del Mercadal i Sota les pedres, així com Marvin, l’enllustrador de sabates i Peripècies d'un rescat, per a infants.