Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La llegenda del drac i la princesa

Inspirada en el mite clàssic de Sant Jordi, aquesta obra ens convida a conéixer una història original i divertida: l’intercanvi de papers entre la princesa indefensa, víctima del destí, i el cavaller destinat a ser un heroi.

Autoria: Josep Vicó, Vicent Berenguer, Jordi García Vilar
Núm. col·lecció: 8
Edat: a partir de 9 anys
Pàgines: 80
ISBN: 9788476602904
Format: 13 x 20,5 cm
Il·lustració: Josep Vicó

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Josep Vicó

Josep Vicó (Quart de Poblet, 1968) és dibuixant i il·lustrador. La seua dedicació professional s’ha desplegat, fonamentalment, en el camp del disseny i la il·lustració, com a cartellista, il·lustrador de literatura infantil i juvenil i de llibres de text, i dibuixant en publicacions periòdiques. És autor, entre altres, de l’àlbum il·lustrat Més que llibres i del Diccionari visual.

Vicent Berenguer

Vicent Berenguer (Banyeres de Mariola, 1955) és diplomat en Filologia Francesa per la Universitat de València i ha cursat estudis de Filologia Hispànica a la mateixa universitat. Ha treballat com a traductor de literatura portuguesa, brasilera i gallega, i com a editor de la col·lecció de poesia de la Institució Alfons el Magnànim, entre altres. Com a escriptor ha publicat els títols 6 poetes 83 (Premi Amadeu Oller), Guants de macam (Premi Vila d’Alaquàs), Camí vora els llavis (Premi Senyoriu d’Ausiàs March), Imitació de la soledat (Premi Roís de Corella) i L’home no confia en la ciutat, entre altres.

Jordi García Vilar

Jordi García Vilar és docent. Porta 37 anys dedicat a l’ensenyament. Ha treballat en quasi totes les etapes educatives. També ha impartit cursos, conferències i tallers de formació del professorat. És autor de diversos llibres de literatura infantil, com l’obra teatral La llegenda del drac i la princesa, juntament amb Vicent Berenguer, que es va representar a Banyeres de Mariola.