Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Les tribulacions de Rosa Vermell

Al despatx de la detectiva Rosa Vermell entra un nou client i, amb ell, es posen novament en marxa tots els conflictes personals del personatge femení; els desitjos i els patiments d'una dona que viu sola a la ciutat i que es dedica a un ofici ben peculiar. En un món on l'amor va acompanyat moltes vegades de la mort, Rosa Vermell troba en l'amistat del detectiu Serneguet i la taxista Cora l'ajuda per a resoldre les seues tribulacions professionals i sentimentals. De fet, per mitjà d'una trama criminal, es mostra la diversitat i complexitat de les relacions humanes.

Amb Les tribulacions de Rosa Vermell, una obra escrita amb un estil àgil i molta ironia, Josep Lluís Seguí continua la sèrie de novel·les protagonitzades per una dona que constantment ha de lluitar per fer-se respectar en un món d'homes. Rosa Vermell es va presentar als lectors l'any 1989 en les pàgines de Rosa Vermell, detectiva privada, i reaparegué quatre anys després amb Rosa Vermell i l'amant que arribà de l'Est.

Autoria: Josep Lluís Seguí
Núm. col·lecció: 51
Pàgines: 160
ISBN: 9788476603543
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Josep Lluís Seguí

Josep Lluís Seguí (València, 1945) ha treballat com a guionista per a la ràdio i la televisió valencianes. També ha col·laborat en la premsa diària amb articles d'opinió i, en revistes especialitzades, amb estudis sobre literatura, cinema i arts plàstiques. Entre les seues obres destaquen Rosa Vermell, detectiva privada, El segrest de Xico Black, Espai d’un ritual i Biografia de J.L., aquesta última guardonada amb el Premi Prudenci Bertrana.