Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Rosa Vermell i l'amant que arribà de l'Est

A Rosa Vermell i l'amant que arribà de l'Est trobem de nou les aventures i les desventures quotidianes d'una dona que fa de detectiva privada i que, com el seu Nissan Patrol, és per a tota classe de terrenys. Per damunt dels casos que se li presenten en la seua professió, el que destaca és la personalitat de la protagonista i el dibuix d'un ambient urbà plenament identificable.

A la novel·la trobem també altres elements que hi juguen un paper important, com la paròdia del gènere i la utilització de referents culturals contemporanis. El comportament dels personatges i les formes de vida actual es mostren d'una forma clara, divertida i amb la seua dosi d'intriga.

Autoria: Josep Lluís Seguí
Núm. col·lecció: 21
Pàgines: 192
ISBN: 9788476601419
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Josep Lluís Seguí

Josep Lluís Seguí (València, 1945) ha treballat com a guionista per a la ràdio i la televisió valencianes. També ha col·laborat en la premsa diària amb articles d'opinió i, en revistes especialitzades, amb estudis sobre literatura, cinema i arts plàstiques. Entre les seues obres destaquen Rosa Vermell, detectiva privada, El segrest de Xico Black, Espai d’un ritual i Biografia de J.L., aquesta última guardonada amb el Premi Prudenci Bertrana.