Rosa Vermell, detectiva privada

Rosa Vermell, detectiva privada, novel·la que conté molts dels elements característics de la literatura policíaca, de sèrie negra o de detectius, és de fet una antinovel·la policíaca. O una novel·la-comèdia de sèrie negra, escrita sota la particular perceptiva de les comèdies cinematogràfiques americanes —amb un realisme grotesc a vegades, i amb un distanciament irònic en tot moment—, que juga amb els plantejaments anecdòtics típics de la novel·lística de sèrie negra, subverteix els codis del gènere i els du al límit entre l'humor i l'absurd.

Autoria: Josep Lluís Seguí
Núm. col·lecció: 8
Pàgines: 160
ISBN: 9788476600344
Format: 13 x 20,5 cm
Il·lustració: Maria Montes
Coberta: Maria Montes

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Les comandes realitzades a partir de l'1 d'agost es rebran a partir del 19 d'agost. Disculpeu les molèsties. Bones vacances!

Consulta ací la política de compra

Josep Lluís Seguí

Josep Lluís Seguí (València, 1945) ha treballat com a guionista per a la ràdio i la televisió valencianes. També ha col·laborat en la premsa diària amb articles d'opinió i, en revistes especialitzades, amb estudis sobre literatura, cinema i arts plàstiques. Entre les seues obres destaquen Rosa Vermell, detectiva privada, El segrest de Xico Black, Espai d’un ritual i Biografia de J.L., aquesta última guardonada amb el Premi Prudenci Bertrana.