Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La triple vida de Michele Sparacino

L’atzar té el caprici de fer nàixer Michele Sparacino al voltant de la mitjanit, un fet que resultaria intranscendent si no fóra perquè hi ha qui afirma que el rellotge del poble s’avança deu minuts. Aleshores... en quin dia ha nascut realment? El problema es fa més i més gran quan apareix en escena un altre Michele Sparacino, un agitador de masses que aconsegueix que els treballadors de les mines es revolten contra els amos per no pagar-los aquests deu minuts de més que han fet cada dia.
Aquest segon Sparacino, però, no existeix realment. És el resultat de la fantasia de Liborio Sparuto, un periodista mandrós i mentider que s’inventa aquesta figura esmunyedissa fora de la llei per explicar la revolta. El Michele Sparacino de carn i ossos pagarà tota la vida per les mentides de Sparuto. Potser encara tindrà una tercera vida per a reparar aquestes equivocacions, però ni tan sols així deixarà de ser un home qualsevol marcat per un destí immerescut.

Autoria: Andrea Camilleri
Núm. col·lecció: 193
Pàgines: 96
ISBN: 9788498246513
Format: 15 x 23,5 cm
Traducció: Enric Salom
Coberta: Digital Image, The Museum of Modern Art, Nova York

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Andrea Camilleri

Andrea Camilleri (Sicília, 1925) ha treballat llargament com a guionista i director teatral i televisiu. Ha publicat assajos, cròniques i diverses narracions ambientades a Sicília, però és amb la creació de la sèrie protagonitzada pel comissari Montalbano que esdevé un escriptor d'èxit. Les seues obres són conegudes arreu del món i han estat traduïdes a més de vint llengües. La triple vida de Michele[nbsp]Sparacino és el primer títol d'Andrea Cmilleri en Bromera i inclou una conversa inèdita entre l'autor i Francesco Piccolo que completa aquesta obra mestra i revela alguns trucs de l'ofici d'un dels escriptors italianas més estimats.