Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Dones

«Angelica, Carmen, Helga, Inés, Nor, Xènia... Les he estimat totes, durant una hora o per sempre. Algunes amb gràcia, d’altres amb ímpetu, d’altres tan sols les he imaginat. Sense elles no hauria estat jo.»

Trenta-nou dones, descrites a través de la mirada d’un home apassionat i seguidor de la bellesa, protagonitzen aquest llibre únic. Es tracta de les figures femenines més influents en la vida d’Andrea Camilleri, que barreja el retrat de personatges com Carmen de Bizet o Antígona i les gestes èpiques d’heroïnes com Helena de Troia i Joana d’Arc amb les aventures sicilianes de la seva joventut i els records que li porta Elvira, el nom de l’àvia i també de la primera editora de l’autor. 

Autoria: Andrea Camilleri
ISBN: 9788490265000

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Andrea Camilleri

Andrea Camilleri (Sicília, 1925) ha treballat llargament com a guionista i director teatral i televisiu. Ha publicat assajos, cròniques i diverses narracions ambientades a Sicília, però és amb la creació de la sèrie protagonitzada pel comissari Montalbano que esdevé un escriptor d'èxit. Les seues obres són conegudes arreu del món i han estat traduïdes a més de vint llengües. La triple vida de Michele[nbsp]Sparacino és el primer títol d'Andrea Cmilleri en Bromera i inclou una conversa inèdita entre l'autor i Francesco Piccolo que completa aquesta obra mestra i revela alguns trucs de l'ofici d'un dels escriptors italianas més estimats.