Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Espais naturals del litoral valencià

La diversitat és un dels trets que descriu millor la costa valenciana, l’única frontera natural del nostre país. En els més de 475 km de longitud podem admirar penya-segats colossals, com el Montgó o el penyal d’Ifac, fins a illes com les de Tabarca i les Columbretes, sense oblidar espais tan emblemàtics com l’Albufera de València. El recorregut pels onze paratges d’aquest llibre inclou, entre les més de 250 fotografies, panoràmiques espectaculars i imatges inèdites de la flora i de la fauna submarines.

Aquest és el segon volum d’una sèrie iniciada amb el títol Espais naturals. Terres interiors valencianes, que fou distingit per la Generalitat Valenciana amb el Premi al Millor Llibre en Valencià de 2001. Aquest nou lliurament, fet pel mateix equip de geògrafs, naix amb una clara vocació divulgadora i pretén ser també una invitació als lectors perquè aprofundisquen en el coneixement i la valoració de la riquesa mediambiental valenciana.

 

Versió en castellà
ISBN 84-7660-816-0

Autoria: José Manuel Almerich, Jorge Cruz, Paco Tortosa
Núm. col·lecció: 10
Pàgines: 144
ISBN: 9788476607787
Format: 24 x 34 cm

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

José Manuel Almerich

José Manuel Almerich (Torrent, 1963) és geògraf i escriptor. Llicenciat en Geografia i Història, ha destacat com a divulgador del patrimoni cultural i natural valencià amb la publicació de més d’una vintena de llibres, així com a guionista de documentals i presentador del programa Planeta Bicicleta. És professor de l’Escola Valenciana d’Aire Lliure i director de l’Institut Valencià d’Excursionisme i Natura (IVEN).

Jorge Cruz

Jorge Cruz (València 1958) va començar a practicar excursionisme l'any 1972 al Centre Excursionista de València. El coneixement i l'estima pel territori li va entrar pels peus, així que va estudiar Geografia a la Universitat de València entre el 1975 i el 1980. S'ha dedicat professionalment a la consultoria ambiental i territorial, a la docència i a la recerca. La seua investigació s'ha orientat a les àrees de muntanya, on ha estudiat l'antic comerç de la neu, el concepte cultural de muntanya, el turisme rural i les noves activitats a l'àmbit rural. Sobre aquests temes ha publicat diversos articles i monografies. Des de l'any 2000, treballa com a conservador del Museu Valencià d'Etnologia.

Paco Tortosa

Paco Tortosa (València, 1954) és doctor en geografia per la Universitat de València, ha publicat nombrosos llibres sobre l'ecologia i patrimoni natural i col·labora habitualment en les revistes Turisme rural, Sin prisas i Cartelera Turia..