Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Espais naturals. Terres interiors valencianes

El territori valencià conserva una gran varietat d'espais d'elevat valor ambiental, cultural i paisatgístic, en els quals podem trobar una flora i una fauna caracteritzades per la riquesa i la diversitat. Amb un text didàctic i unes fotografies espectaculars, Espais naturals. Terres interiors valencianes pretén contribuir a la divulgació d'aquest patrimoni.

El primer volum d'Espais naturals mostra les serres o els massissos muntanyosos més representatius de l'interior valencià. Territoris extensos encara sense urbanitzar on han predominat, fins fa poc, les activitats pròpies de la societat tradicional i on es fonen, de manera subtil i harmoniosa, l'entorn físic i els elements culturals.

 

Versió en castellà
ISBN 84-7660-646-X


Versió en anglés
ISBN 84-7660-651-6

Autoria: José Manuel Almerich, Jorge Cruz, Paco Tortosa
Núm. col·lecció: 5
Pàgines: 146
ISBN: 9788476606452
Format: 24 x 34 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

José Manuel Almerich

José Manuel Almerich (Torrent, 1963) és geògraf i escriptor. Llicenciat en Geografia i Història, ha destacat com a divulgador del patrimoni cultural i natural valencià amb la publicació de més d’una vintena de llibres, així com a guionista de documentals i presentador del programa Planeta Bicicleta. És professor de l’Escola Valenciana d’Aire Lliure i director de l’Institut Valencià d’Excursionisme i Natura (IVEN).

Jorge Cruz

Jorge Cruz (València 1958) va començar a practicar excursionisme l'any 1972 al Centre Excursionista de València. El coneixement i l'estima pel territori li va entrar pels peus, així que va estudiar Geografia a la Universitat de València entre el 1975 i el 1980. S'ha dedicat professionalment a la consultoria ambiental i territorial, a la docència i a la recerca. La seua investigació s'ha orientat a les àrees de muntanya, on ha estudiat l'antic comerç de la neu, el concepte cultural de muntanya, el turisme rural i les noves activitats a l'àmbit rural. Sobre aquests temes ha publicat diversos articles i monografies. Des de l'any 2000, treballa com a conservador del Museu Valencià d'Etnologia.

Paco Tortosa

Paco Tortosa (València, 1954) és doctor en geografia per la Universitat de València, ha publicat nombrosos llibres sobre l'ecologia i patrimoni natural i col·labora habitualment en les revistes Turisme rural, Sin prisas i Cartelera Turia..