Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El llibre del tresor

Un jove universitari es veu immers en la recerca d’uns quadres perduts del famós pintor Jan Vermeer. Amb l’ajuda d’uns aliats del tot inesperats, un mapa i el llibre L’Illa del tresor, el jove s’aventurarà a resoldre el misteri. Però no serà gens fàcil: alguns dels personatges guarden intencions ocultes.

Amb un estil dinàmic i un desenvolupament sorprenent, Andreu Martín ens trasllada a una caça del tresor emocionant i plena de sorpreses.
Autoria: Andreu Martín
Núm. col·lecció: 137
Edat: Des de 14 fins a 18 anys
Pàgines: 240
ISBN: 9788413585444
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Andreu Martín

Andreu Martín (Barcelona, 1949) és llicenciat en Psicologia, però ha conreat tots els vessants de l’escriptura: redactor en diferents editorials, fundador d’una publicació sobre còmics, col·laborador en revistes i guionista de còmic, de cinema i de televisió. També ha escrit muntatges teatrals i nombroses novel·les per a adults i joves, a més d’alguns contes infantils. Així mateix, ha dirigit la pel·lícula Sauna.

Entre les seues obres juvenils, destaca la sèrie del detectiu Flanagan, escrita conjuntament amb Jaume Ribera. Pel primer títol de les seues aventures ambdós autors van rebre el Premi Nacional de Novel·la Juvenil. Martín és també un referent de la novel·la policíaca. Ha rebut premis com el Círculo del Crimen, o el Premi Hammet, concedit per l’Associació Internacional d’Escriptors Policíacs, en tres ocasions. La seua obra ha estat traduïda a l’alemany, l’italià, el portugués, el lituà, el basc i el bable.