Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'Acadèmia dels Prodigis

Una obra agosarada sobre el Segle d’Or, que combina els elements de la millor intriga amb una reflexió sobre el sentit del temps i de la història.

Set personalitats del Segle d’Or (Vicent Ferrer, Ausiàs March, Joanot Martorell, Jaume Roig, Isabel de Villena, Alexandre VI i Benet XIII) són convidades a una reunió en el vell monestir de Sant Miquel dels Reis, on hauran de debatre si València va ser la capital de la cultura europea del seu moment. A partir d’aquesta premissa, pròpia de la narrativa d’intriga, l’obra desplega una reflexió sobre la nostra cultura, però també sobre els límits de la noció del temps i l’evolució de la història.

Una nova obra de Manuel Molins, un dels dramaturgs més importants de la literatura actual que evoca la intriga de Deu negrets i els jocs literaris d’El nom de la rosa.

Autoria: Manuel Molins
Núm. col·lecció: 91
Edat: Des de 16 fins a 100 anys
Pàgines: 136
ISBN: 9788413584195
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Manuel Molins

Manuel Molins (Alfara del Patriarca, 1946) és dramaturg i professor. Va fundar el Grup 49 de teatre amb el qual va participar en el moviment de Teatre Independent, que en la dècada de 1970 es proposava recuperar la llengua i cultura pròpies del País Valencià.

Ha publicat una trentena d'obres, entre les quals Déus, dies i treballs, L'univers, Monopatins (Skaters) i Els valents de Valor. La seua trajectòria ha estat reconeguda amb nombrosos premis, com el Premi de la Crítica de teatre de l'Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, el Premi Octubre de teatre, el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians –en vuit ocasions– i el Premi Ciutat de València –en dues ocasions–.