Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El jardí dels cirerers

En 1904, Anton Txèkhov va estrenar aquesta obra, la darrera de la seua trajectòria. Al cap d’un segle, Manuel Molins n’ha fet una versió que manté tota la força de l’original i l’acosta alhora al llenguatge i la sensibilitat dels nostres dies. Com tantes persones que han llegit i vist aquest clàssic del teatre contemporani, ens emocionarem davant d’aquesta història sobre la caiguda de l’aristocràcia russa i l’ascens de noves classes socials que trastocaran per sempre l’ordre constituït.




Amb el suport del Departament de Cultura

Autoria: Manuel Molins, Anton P. Txèkhov
Núm. col·lecció: 77
Pàgines: 136
ISBN: 9788490263938
Format: 13 x 20,5 cm
Traducció: Molins i Casaña, Manuel
Coberta: Barrios, Carles / Carregui, Santiago (foto)

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Manuel Molins

Manuel Molins (Alfara del Patriarca, 1946) és dramaturg i professor. Va fundar el Grup 49 de teatre amb el qual va participar en el moviment de Teatre Independent, que en la dècada de 1970 es proposava recuperar la llengua i cultura pròpies del País Valencià.

Ha publicat una trentena d'obres, entre les quals Déus, dies i treballs, L'univers, Monopatins (Skaters) i Els valents de Valor. La seua trajectòria ha estat reconeguda amb nombrosos premis, com el Premi de la Crítica de teatre de l'Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, el Premi Octubre de teatre, el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians –en vuit ocasions– i el Premi Ciutat de València –en dues ocasions–.

Anton P. Txèkhov

Anton Txèkhov (Taganrog, 1860 - Badenweiler, 1904) va ser un dels principals dramaturgs i narradors de Rússia. Com a dramaturg, va quatre escriure quatre obres clàssiques del teatre que passarien a la història. Com a narrador, els seus contes continuen estant molt valorats per escriptors i crítics.