Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Missió Cleopatra

T’espera una nova missió! Però, per a la teua sorpresa, aquesta vegada et requereix l’Agència Kraken. De fet, fa temps que no saps res dels teus col·legues de Kronos i t’olores que passa alguna cosa. Els teus antics rivals, i sorprenentment nous aliats, necessiten que els ajudes a saber què ha ocorregut amb els seus companys, però també amb els teus! I, ja que estem... viatjar a l’antic Egipte per a esbrinar com va morir realment Cleòpatra. Podem comptar amb tu?

La setena missió de l'Agència Kronos t'espera! I aquesta vegada et necessiten més que mai. Has resolt les sis anteriors?

I si vols convertir-te en agent oficial, no deixes de visitar la pàgina web de l'Agència Kronos en què trobaràs nous reptes i aventures. Accepta la missió i converteix-te en un verdader agent.

Autoria: Jacobo Feijóo
Núm. col·lecció: 7
Edat: Des de 7 fins a 13 anys
Pàgines: 146
ISBN: 9788413584973
Format: 15,5 x 22,5 cm
Enquadernació: Flexibook
Il·lustració: Martín Rodríguez
Traducció: Teresa Broseta Fandós

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Jacobo Feijóo

Jacobo Feijóo és un autor gallec afincat a Madrid, on treballa en docència i creació de continguts digitals. És expert en storytelling i gamificació. També ha dissenyat recursos que ajuden a estructurar històries, ja siguen novel·les, gamificacions, esdeveniments o guions de cinema i televisió. Autor de diferents llibres-joc, destaquen la col·lecció d'Agencia Kronos.