Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Missió Carib

Els pirates eren ferotges i temuts. Entre ells, Roberts tenia fama de ser tan elegant com despietat. En la seua bandera onejaven unes sigles ben extranyes el significat de les quals es desconeix. Però tu pots resoldre el misteri. Demana a l'Agència Kronos que t’envie a la seua època i descobreix que s'amaga darrere de la bandera!

Però vigila! Una mala decisió i podries desaparéixer en el temps.

Missió Carib és el segon títol de la sèrie Agència Kronos. Tu decideixes la història, amb què hem reinventat els clàssics llibrejocs en els quals el lector es converteix en protagonista. Viatges en el temps, misteris per resoldre, enemics que et persegueixen... Tu n'eres el protagonista!

Torna a llegir el llibre tantes voltes com calga fins que pugues desxifrar-ne el misteri. L'Agència Kronos està a les teues mans.

I si vols convertir-te en agent oficial, no deixes de visitar la pàgina web de l'Agència Kronos , em què trobaràs nous reptes i aventures.

 

Autoria: Jacobo Feijóo
Núm. col·lecció: 2
Pàgines: 144
ISBN: 9788413581675
Format: 15 x 22,2 cm
Enquadernació: Flexibook
Il·lustració: Martín Rodríguez
Traducció: Teresa Broseta Fandos

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Jacobo Feijóo

Jacobo Feijóo és un autor gallec afincat a Madrid, on treballa en docència i creació de continguts digitals. És expert en storytelling i gamificació. També ha dissenyat recursos que ajuden a estructurar històries, ja siguen novel·les, gamificacions, esdeveniments o guions de cinema i televisió. Autor de diferents llibres-joc, destaquen la col·lecció d'Agencia Kronos.