Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Missió Jaguar

L’Agència Kronos et necessita per a una nova missió. Però, aquesta vegada, hauràs de col·laborar amb un exmembre dels teus rivals, l’Agència Kraken! La vostra missió consisteix a viatjar a l’època maia per a saber si hi hagué una important reina guerrera i aconseguir tota la informació possible sobre les estàtues Chac Mool. Recorda! Un error i podràs quedar-te per sempre en el passat... Et fies de la teua companya nova?

Arriba la cinquena entrega de la sèrie de llibre-jocs del moment. Has participat en les aventures anteriors? Recorda que Missió Pandèmia, Missió Carib i Missió Jade i Missió Drakar  t'esperen. Recorda! L'Agència Kronos està en les teues mans.

I si vols convertir-te en agent oficial, no deixes de visitar la pàgina web de l'Agència Kronos en què trobaràs nous reptes i aventures. Accepta la missió i converteix-te en un verdader agent.

Autoria: Jacobo Feijóo
Núm. col·lecció: 5
Edat: Des de 8 fins a 14 anys
ISBN: 9788413582849
Format: 15 x 22,2 cm
Enquadernació: Flexibook

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Jacobo Feijóo

Jacobo Feijóo és un autor gallec afincat a Madrid, on treballa en docència i creació de continguts digitals. És expert en storytelling i gamificació. També ha dissenyat recursos que ajuden a estructurar històries, ja siguen novel·les, gamificacions, esdeveniments o guions de cinema i televisió. Autor de diferents llibres-joc, destaquen la col·lecció d'Agencia Kronos.