Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Aquell agost amb punt final

Aquell estiu tot va canviar al poble amb la desaparició de Carme Matallana. La premsa va arribar immediatament, seguint un fet que trencava la monotonia de l’estiu, i no va deixar escapar cap detall. Eren moltes les preguntes que emergien al voltant d’aquesta tragèdia. Les més òbvies, les que feien referència a qui n’era el culpable i per què ho havia fet, o les relatives al seu entorn, quina era la implicació del seu amic Cèsar o com havia afectat el grup d’amics. Però també altres de més profundes. Com va passar de ser una notícia a un espectacle? Fins on poden arribar els pares per a protegir els fills? On queda la frontera entre la llei i la justícia?

Aquell agost amb punt final planteja molts interrogants a mesura que va donant veu a diversos protagonistes. Amics, pares, advocats i periodistes intenten explicar-nos les seues veritats, les seues justificacions i, fins i tot, algunes mentides.

Autoria: Joanjo Garcia
Núm. col·lecció: 4
Pàgines: 112
ISBN: 9788490263228
Format: 15 × 22 cm
Coberta: Pere Fuster

Alertes

Vull rebre informació sobre:

Joanjo Garcia

Joanjo Garcia (València, 1977) és llicenciat en Història i ha exercit com a professor de secundària. L’any 2013 publicà la seva primera novel·la, Quan caminàrem la nit, que va ser reconeguda amb el Premi Enric Valor concedit per la Diputació d’Alacant. Després, ha publicat Aquell agost amb punt final, Tota la terra és de vidre, guanyadora del Premi de Narrativa «Antoni Bru», i, més recentment, El temps és mentida, Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira i Arribarà el dematí.