Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Poemes romancers i altres versos xafarders

«La poesia trau el nas per on menys t’ho esperes», diu el principi d’aquest poemari que farà les delícies de tot el públic, però sobretot de la xicalla. Composicions curtes, iròniques i atentes als detalls, plenes d’humanitat, formen el nou llibre del gran poeta valencià.

Marc Granell és el poeta contemporani més llegit, tant per les generacions més joves com pels lectors i les lectores adultes i la seva obra s'estudia i es comenta als centres educatius de tot el nostre territori.

  

Autoria: Marc Granell
Núm. col·lecció: 244
Pàgines: 104
ISBN: 9788413581521
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Il·lustració: Manuel Granell

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Marc Granell

Marc Granell (València, 1953) és poeta i traductor. Va estudiar Filosofia i Filologia, i va participar activament en l'esclat cultural i literari dels anys 70 a València. Amb altres escriptors de la seua generació va fundar la revista Cairell, que va significar un punt de partença per a les noves veus que sorgiren al panorama literari de l'època.

Els seus primers llibres van veure la llum a les darreries dels anys 70, quan va guanyar el Premi Vicent Andrés Estellés amb Llarg camí llarg, i va publicar Notícia de la tribu, Refugi Absent i Materials per a una mort meditada. Aquest últim va merèixer el Premi Ausiàs March de Poesia de Gandia. Va continuar la seua trajectòria literària amb els poemaris Fira desolada, Versos per a Anna, Corrent de fons i Matèria d'ombra, entre altres. També ha publicat poesia per a infants, amb títols com L'illa amb llunes, La lluna que riu, El ball de la lluna, Oda als peus o La vida que creix.