Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Arran de gel

 El 19 d’abril de 2023, Marc Granell complirà 70 anys, però és ell qui ens fa un regal, amb Arran de gel, el seu nou poemari.

Després de Cel de fang, Marc Granell torna amb Arran de gel. El fang i el gel: la mort i el temps. Un poemari punyent que aprofundeix en els temes que han marcat la seua obra. Hi ha la vida en l’abisme, la resignació de la mort, el dolor de la guerra, però també  la humanitat i la tendresa, la perseverança en el combat per un món més just. La poesia de Marc Granell, dura i descarnada, «esdevé bàlsam perquè és dolor que il·lumina».

«És ara un pont llarguíssim que travessa
de cor a cor l’abisme que esperava
engolir-se d’un glop aquesta terra,
que no en quedàs memòria ni paraula.»

Autoria: Marc Granell
Núm. col·lecció: 155
Edat: Des de 16 fins a 99 anys
Pàgines: 72
ISBN: 9788413584713
Format: 15 x 23 cm
Enquadernació: Rústica

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Marc Granell

Marc Granell (València, 1953) és poeta i traductor. Va estudiar Filosofia i Filologia, i va participar activament en l'esclat cultural i literari dels anys 70 a València. Amb altres escriptors de la seua generació va fundar la revista Cairell, que va significar un punt de partença per a les noves veus que sorgiren al panorama literari de l'època.

Els seus primers llibres van veure la llum a les darreries dels anys 70, quan va guanyar el Premi Vicent Andrés Estellés amb Llarg camí llarg, i va publicar Notícia de la tribu, Refugi Absent i Materials per a una mort meditada. Aquest últim va merèixer el Premi Ausiàs March de Poesia de Gandia. Va continuar la seua trajectòria literària amb els poemaris Fira desolada, Versos per a Anna, Corrent de fons i Matèria d'ombra, entre altres. També ha publicat poesia per a infants, amb títols com L'illa amb llunes, La lluna que riu, El ball de la lluna, Oda als peus o La vida que creix.