Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Neurotafaneries

Les dones i els homes són tan tafaners que han acabat per dirigir el deler explorador vers el darrer santuari de la seva intimitat: el cervell. De les neurones que dibuixava Ramón y Cajal a les imatges esclatants que ofereixen ara els aparells de ressonància magnètica, hi ha un segle d'incursions en la gran glàndula craniana que ens ha dut fins als racons que secreten els pensaments i les emocions. A Neurotafaneries trobareu un mostrari variat i entretingut d'algunes novetats sobre el magí d'Eistein, el de Hitler o el de Ravel, a les particularitats del talent i de l'orgasme femenins, passant pels dispositius ejaculatoris masculins o la relació entre les primeres cavalleries i la llengua valenciana-catalana-balear. Tots els assaigs provenen de les seccions de divulgació científica que l'autor ha mantingut, els darrers anys, a Catalunya Ràdio i a l'Avui.

Autoria: Adolf Tobeña
Núm. col·lecció: 3
Pàgines: 208
ISBN: 9788476603307
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Almar

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Adolf Tobeña

Adolf Tobeña (Graus, 1950) és catedràtic de Psiquiatria i Psicologia Mèdica de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ha exercit de director del Departament de Psiquiatria i Medicina Forense de la UAB durant vint anys i professor visitant de diversos centres internacionals a Londres, Groningen, Tel Aviv i Venècia.

A més del seu treball de recerca en neurociència i psiquiatria, ha dut a terme una destacada tasca de divulgació científica que ha estat distingida amb guardons com el Premi Avui de Periodisme Científic, el Premi Serra i Moret de la Generalitat de Catalunya o el Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General.