Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Drames i likes a l'institut

La meva vida, l’institut, els amics, la família... tot sembla una comèdia d’embolics a la qual sobrevisc sense cridar gaire l’atenció. Però això es va acabar el dia que va aparèixer @RostresOcults, un compte que exposa secrets dels companys d’institut. Mantenir-me al marge ja no és una opció.

Em dic Aloma i aquest és el meu món. No és perfecte, però és meu. Amb en Joan, la Júlia i en Pol, intentarem descobrir qui s’amaga darrere d’aquest perfil. Però com més m’hi apropo, més m'adono que els secrets no són només cosa dels altres, i que les xarxes socials poden ser com un mirall trencat que deforma la realitat.

Drames i likes a l'institut és la història de com vaig descobrir que l’amistat, el perdó i la sinceritat són més importants que qualsevol aparença, i que estimar algú també significa confiar. Però la confiança, a vegades, és un camí ple de riscos.

Els secrets continuaran en el següent volum de la sèrie! Mentre, gaudeix de la banda sonora de Drames i likes a l'institut amb la llista de Spotify del llibre:




Autor/a: Gemma Pasqual i Escrivà
Núm. col·lecció: 1
Edat: Des de 10 fins a 14 anys
Pàgines: 232
ISBN: 9788413587691
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Jorge Collado
Maquetació: Laura Giménez i Eva Bueno

Enviament gratuït a partir de 15 euros.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Gemma Pasqual i Escrivà

Gemma Pasqual (Almoines, 1967) és escriptora i ha col·laborat en diverses publicacions periòdiques, com ara les revistes Literatures i Caràcters, i ha format part del consell de redacció de L’escletxa. És vocal de la Junta de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, vocal de la Junta de Govern de la Institució de les Lletres Catalanes, vocal del Consell Assessor de la Institució de les Lletres Catalanes, membre del PEN català i patrona de la Fundació Reeixida.

Entre les seues obres destaquen: Marina; Et recorde, Amanda; L’últim vaixell –totes tres guardonades amb el Premi Samaruc–; Quan deixàvem de ser infants. Vicent Andrés Estellés des del fons de la memòria; La mosca, assetjament a les aules (Premi Benvingut Oliver); Llàgrimes sobre Bagdad (Premi Barcanova), i La relativitat d’anomenar-se Albert (Premi Mallorca de literatura juvenil). També ha sigut guardonada amb el Premi Jaume I de Crevillent per la seua contribució al desenvolupament de la literatura juvenil al País Valencià.