Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Barça ou barzakh!

A Dakar, els xiquets corren descalços darrere d’una pilota cridant «Barça ou barzakh!», una expressió que apliquen als emigrants clandestins que ixen de les costes i que significa ‘Barcelona o mort!’. Amadou i Mabale han decidit fer seu aquest crit i embarcar-se, juntament amb Umm i Noolamala, en una pastera rumb al paradís: Europa. Sense importar-los els riscos ni els perills que els hi esperen, tots quatre comparteixen el mateix somni: una vida millor. Mabale vol ser jugador del Barça, Noolamala vol muntar un saló de bellesa a Benidorm, Umm vol ser mestra i Amadou estima tant Noolamala que la seguiria fins a la fi del món.

Autoria: Gemma Pasqual i Escrivà
Núm. col·lecció: 96
Edat: a partir de 14 anys
Pàgines: 144
ISBN: 9788498248838
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Alba Soler

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Gemma Pasqual i Escrivà

Gemma Pasqual i Escrivà (Almoines, 1967) és escriptora. A més, ha col·laborat en diverses publicacions periòdiques, com ara les revistes Literatures i Caràcters, i ha format part del consell de redacció de L’escletxa. És vocal de la junta de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, vocal de la junta de govern de la Institució de les Lletres Catalanes, vocal del consell assessor de la Institució de les Lletres Catalanes, membre del PEN català i patrona de la Fundació Reeixida.

Entre les seues obres destaquen: Marina; Et recorde, Amanda; L’últim vaixell –totes tres guardonades amb el Premi Samaruc–; Quan deixàvem de ser infants. Vicent Andrés Estellés des del fons de la memòria; La mosca, assetjament a les aules (Premi Benvingut Oliver); Llàgrimes sobre Bagdad (Premi Barcanova), i La relativitat d’anomenar-se Albert (Premi Mallorca de literatura juvenil). També ha sigut guardonada amb el Premi Jaume I de Crevillent per la seua contribució al desenvolupament de la literatura juvenil al País Valencià.