Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Gràcies. Història d'un veïnat és la pròxima novetat de Rocio Bonilla per al 2021!

12 de Febrer de 2021

novetat rocio bonilla 2021 gràcies
El nou llibre il·lustrat de Rocio Bonilla és una història molt animal sobre com un xicotet detall pot millorar les nostres vides

A Bromera estem desitjant tornar a llegir una d’eixes històries entranyables a les que ens té acostumats l’autora de De quin color són els besos? Tu també? Per això estem d’allò més contents d’anunciar-te que la pròxima novetat de Rocio Bonilla per al 2021 ja està de camí i porta per títol Gràcies. Història d'un veïnat. Vols conèixer més detalls? Doncs segueix llegint perquè te’ls expliquem tots a continuació, en primícia per a tu!

 

Gràcies. Història d'un veïnat, una història sobre tots nosaltres

L’àlbum “Gràcies” de Rocio Bonilla ens parla d’un veïnat on no es coneix ningú i tot el món desconfia de la persona que viu al costat. Et resulta familiar? En aquesta ocasió la il·lustradora ha creat una galeria de personatges entranyables i solitaris fa vida pel seu compte, fins que un dia se li trenca Internet a una d’elles i, gràcies a l’ajuda d’una altra veïna, recupera la connexió. Així, a poc a poc, el veïnat s’atreveix a conéixer-se i ajudar-se. I, gràcies a la curiositat i a la comunicació, aquests veïns arribaran molt i molt lluny!

Gràcies. Història d'un veïnat és un conte infantil a partir de 6 anys que de segur captivarà també als adults. Fins i tot els més grans ens sentirem profundament identificats amb la trama ja que el conte ens parla sobre els xicotets detalls, eixos xicotets detalls que poden millorar les nostres vides. En definitiva, una història sobre tots nosaltres.

 

Gràcies. Història d'un veïnat (sinopsi)

Lectura recomanada a partir de 6 anys
Gràcies històries d'un veïnat Rocio Bonilla 2021

Gràcies a una avaria inesperada, la vida del veïnat canviarà del tot.
Gràcies a la curiositat i l’empatia, els veïns i les veïnes arribaran lluny, molt lluny.
I ho faran junts.

Una història sobre la convivència i les relacions humanes.
Una història sobre tots nosaltres.

 

Quan es publicarà la novetat de Rocio Bonilla al 2021?

La publicació de Gràcies. Història d'un veïnat està prevista per al març del 2021, o siga, que en un tancar i obrir d’ulls tindrem el nou àlbum de Rocio Bonilla a totes les llibreries! Pròximament també el tindràs disponible en aquest enllaç, on podràs descarregar-ne un fragment. Mentre arriba el moment, et convidem a fer-li una ullada al següent vídeo, on l’autora d’èxits com ara, La muntanya de llibres més alta del món o T’avorreixes, Minimoni?, ens obri les portes de sa casa per a presentar-nos els personatges de “Gràcies” i explicar-nos com va sorgir la idea, com ha sigut el procés creatiu i un grapat de coses més!


 

Una història molt animal sobre com un xicotet detall pot millorar les nostres vides

En aquesta ocasió, Rocio Bonilla ens sorprén amb uns personatges d’allò més diversos, però que comparteixen el denominador comú de l’humor i els animals humanitzats. Coneixerem la senyora Camila i els seus deu fillets; el senyor Rius, tan seriós i estirat ell; l’enginyós ratolí Felip; el gat Rodolf; Matilda, una científica brillant; la senyora Paquita; l’ogre Pep... Aquests personatges pensen que coneixen molt bé al seu veí però, a poc a poc, anirem descobrint que en aquest veïnat no es coneix ningú i tot el món desconfia de la persona que viu al costat.

Acabaran fent lliga al veïnat? Què en penseu? Us resulta familiar la història?

Tal vegada la història us resulta familiar, de fet, l'obra evoca les relacions veïnals durant el confinament i, al remat, es tracta d’una història sobre l'empatia i les emocions que reivindica el coneixement dels altres la vida en comú.

Ah, vols que t’expliquem una curiositat? Si eres de fixar-te en les il·lustracions i en els xicotets detalls, et recomanem que pares l’atenció en els colors dels personatges. Comprovaràs que cadascun d’ells i d’elles té una paleta de colors pròpia.

Gràcies històries d'un veïnat Rocio Bonilla 2021 mostra interior

 

Com treballar a l’aula el conte infantil Gràcies. Història d'un veïnat

El fet que els àlbums de Rocio Bonilla compten amb més de 300.000 lectors en tot el món i s’han traduït a més de 20 llengües no es casualitat. Al rerefons de cadascun dels seus llibres il·lustrats infantils hi trobem històries quotidianes amb missatges potents que arriben a tots els lectors, des dels més menuts fins als més grans. La lectura de la novetat Gràcies. Història d'un veïnat ens proporciona una àmplia gama de valors per a tractar a l’aula d’infantil així com interessants possibilitats de treball.

Valors per a treballar a l’aula:

o   Amistat

o   Diversitat

o   Entesa

o   Solidaritat

o   Assetjament

o   Feminisme

o   Empatia

o   Comunitat

o   Cooperació

o   Veïnatge

Possibilitats a l’aula:

o   Organitzar tallers per a demostrar que treballant junts es poden aconseguir moltes coses.

o   Àlbum ideal per a fer una lectura en clau cooperativa.

 

Coneixes tots els títols de Rocio Bonilla?  

La tendresa i la diversió que transmeten els llibres de Rocio Bonilla han captivat més de 300.000 lectors i lectores d’arreu del món. Les històries de l’autora són pròximes i senzilles, assegurant que els xiquets i les xiquetes s’hi puguen relacionar fàcilment i, el més important, que sempre desperten un somriure, tant en els menuts com en els adults. En definitiva, es tracta de contes perfectes per a llegir i compartir en família.

Es va iniciar com a il·lustradora en el món editorial amb Cara de pardal, el seu primer àlbum en solitari. A més de l'èxit internacional De quin color són els besos?, traduït a més de 20 llengües, també ha publicat els llibres La muntanya de llibres més alta del món, Germans!, T'avorreixes, Minimoni?Els fantasmes no toquen a la porta –juntament amb l'escriptora Eulàlia Canal–, Max i els superherois –amb Oriol Malet– i Iaios, piranyes i altres històries, entre altres.

Vols descobrir més títols de Rocio Bonilla? Fes clic ací!

Gràcies. Història d'un veïnat novetat 2021 rocio bonilla bromera