Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Gràcies. Història d'un veïnat

Gràcies a una avaria d’Internet, la vida del veïnat canviarà del tot. Gràcies a la valentia i la curiositat, els veïns i les veïnes arribaran lluny, molt lluny. I ho faran junts.

Una història sobre com un xicotet detall pot millorar les nostres vides. Una història sobre tots nosaltres.

El nou àlbum de Rocio Bonilla ens presenta una història sobre l'empatia i les emocions que reivindica la vida en comú i la solidaritat veïnal. A més, a diferència d'altres vegades, Gràcies no és una història protagonitzada per criatures, sinó que, en aquesta ocasió, l’autora opta perquè els protagonistes de l’àlbum siguen animals personificats. Així, aconsegueix conduir-nos per una història plena d'humanitat i valors.

Es tracta d'uns animals que viuen tots al mateix carrer, però que no es relacionen entre ells per raons diverses i, fins i tot, absurdes, fruit de prejudicis, desconeixement, desconfiança i por, segons recull Montse Serra en un article a la revista L'Illa. 

"Amb humor, tendresa i sempre amb una gran dosi d'inspiració, amb uns dibuixos atractius, plàcids plens de detalls i simpatia, Rocio Bonilla tanca la història amb una situació inesperada", apunta Serra.

Els àlbums de Rocio Bonilla compten amb més de 300.000 lectors en tot el món i s’han traduït a més de 20 llengües.


Més vídeos i entrevistes al canal de YouTube Emociona't amb la lectura.

Autoria: Rocio Bonilla
Núm. col·lecció: 64
Pàgines: 40
ISBN: 9788413581514
Format: 23 x 29 cm
Enquadernació: Tapa dura

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Rocio Bonilla

Rocio Bonilla (Barcelona, 1970) és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i ha treballat com a dissenyadora, pintora i professora. En l’actualitat, passa la major part del temps il·lustrant llibres i pintant murals de xiquets i xiquetes. Com a mare de tres, està contínuament fascinada pels universos únics i extraordinaris que els infants creen, així com per la seua enorme voluntat i generositat per a compartir-los amb els altres.

Es va iniciar com a il·lustradora en el món editorial amb Cara de pardal, el seu primer àlbum en solitari. A més, és l'autora de l'èxit internacional, traduït a més de 20 llengües i amb més de 300.000 lectors a tot el món, De quin color són els besos? També ha publicat els llibres La muntanya de llibres més alta del món, Germans!, T'avorreixes, Minimoni?, Els fantasmes no toquen a la porta –juntament amb l'escriptora Eulàlia Canal–, Max i els superherois –amb Oriol Malet– i Iaios, piranyes i altres històries, entre altres.

El seu lloc web és www.rociobonilla.com.