Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Aquest 23 de juliol celebrem de nou el Dia del Llibre!

17 de Juliol de 2020

Image

#DiaDelLlibre

 

El passat 23 d'abril no vam poder celebrar el Dia del Llibre tal com els nostres llibres i autors es mereixen. Per això, aquest 23 de juliol tenim l'oportunitat de recuperar la celebració. Està a les nostres mans optar per l'optimisme i apostar per construir un futur en el qual no ens falten ni la cultura ni els llibres.

 

Ja saps amb quin títol t'uniràs a la festa?

 

ADULTS

 
Texto alternativo
 

La darrera novel·la d'Isabel-Clara Simó és una gran història d’amor i una demostració de la passió enorme per l’art i per la vida.

 
Texto alternativo
 

Una indagació colpidora sobre la identitat fonamentada en la memòria històrica. XXXI Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira.

LECTURES JUVENILS

 
Texto alternativo
 

Ens convida a canviar les regles, a pensar el món des de la diferència, el respecte i la integració.

 


Texto alternativo
 

Quina relació poden tindre Sherlock Holmes, el Doctor Watson i l’enigmàtic professor Coppelius? Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil.Texto alternativo

ÀLBUMS IL·LUSTRATS INFANTILS

Image

El nou títol de Rocio Bonilla!

 

Nico i el seu iaio Batiste van a pescar junts, comparteixen moments de lectura, parlen d’art, passegen en bicicleta i fan els deures de mates. Tot això quan no fugen de mil piranyes, clar!

Image

Jordi, el xiquet cavaller, es mor de ganes de derrotar el drac Banyatrencada. Però al drac no li abelleix gens lluitar, i no para d’inventar-se excuses!

Image

Com ensenyar al monstre de l'armari a rentar-se les dents, a pentinar-se, a no tocar els endolls i a no dir paraulotes? És molta faena!