Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Anna Moner presenta La mirada de vidre a Alzira

20 de Març de 2019

L’escriptora Ana Moner presenta el pròxim dijous 28 de març La mirada de vidre, l’obra guardonada amb el XXX Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira. Hi intervidran, a més de l’autora, Diego Gómez, alcalde de l’Ajuntament d’Alzira, i Gonçal López-Pampló, director literari de Bromera. L’acte, públic per a totes les persones que hi desitgen assistir, tindrà lloc a les 19 hores de la vesprada a la Biblioteca Minicipal de la capital de la Ribera Alta.

S’hi habilitarà un punt de venda i, al finalitzar la presentació, els assistents tindran l’oportunitat d’emportar-se el seu exemplar signat per l’autora.

La mirada de vidre és un relat ambientat en la Barcelona dels inicis del segle xx en què s’entremesclen l’ocultisme i les investigacions científiques poc ortodoxes, i que revela l’interés de l’autora per temes com la fotografia clínica i la fotografia espiritista, el devastador món de les addiccions, l’ús terapèutic i artístic de l’electricitat, l’anàlisi de l’expressió facial, la sensibilitat tàctil o el poder de la mirada, entre d’altres. La novel·la, a més a més, està amerada d’atmosferes tèrboles i seductores que voregen l’abisme.

El relat retrata la sensualitat que destil·len les històries d’amor poc convencionals i l’asfíxia emocional que produeixen determinades obsessions. També, com en altres obres de l’autora, s’aborden algunes perversions refinades i la maldat, la part més fosca de la naturalesa humana.

 

Una mirada a l’artista i escriptora

Anna Moner (Vila-real, la Plana Baixa) és artista i escriptora. Des del 1987, forma equip artístic amb Sebastià Carratalà. Ha publicat una dotzena de relats en reculls diversos, les novel·les Les mans de la deixebla (Premi Enric Valor 2010), El retorn de l’Hongarès (Premi Alfons el Magnànim 2014, Premi Túria 2015 i Drac de Sant Jordi 2015 de Catalunya Ràdio i del diari cultural Núvol) i Gabinet de curiositats (Premi de la Crítica al millor assaig 2016). És col·laboradora del Diari la Veu, la Cartelera Turia, la revista Lletraferit i el magazín radiofònic Al ras, d’À Punt Mèdia, on ha conduït l’espai de literatura «La biblioteca d’Hipàtia»i en el qual actualment duu a terme «La llanterna màgica». A més, ha estat l’Ambaixadora de la Lectura 2017.

La mirada de vidre

Anna Moner

PREMI DE NOVEL·LA CIUTAT D'ALZIRA

Comença'l a llegir ací!