Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Castigats!

PREMI DE TEATRE INFANTIL XARO VIDAL - CIUTAT DE CARCAIXENT

 

A Tina li agrada tafanejar-ho tot, Tana no sap com ho fa però sempre s’embruta, i a Tino, encara que vol, no li agrada menjar. Són infants desobedients i roïns i estan... Castigats! A l’habitació dels càstigs es trobaran amb el gran malèfic Tirant Tumpet, el qual s’encar-regarà de fer-los complir el seu càstig. Vols saber quin és?

Autoria: Enric Solbes, Juli Disla
Núm. col·lecció: 21
Edat: a partir de 10 anys
Pàgines: 104
ISBN: 9788476606728
Format: 13 x 20,5 cm
Il·lustració: Enric Solbes

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Enric Solbes

Enric Solbes (Alcoi, 1960 – Alzira, 2009) va ser un pintor i il·lustrador valencià. Va formar part, junt a Adrià Pina, del cercle artístic de Manuel Boix. Abans de complir 30 anys ja havia realitzat exposicions a València, Madrid i Nova York.

Solbes és principalment conegut en la seua faceta d'il·lustrador. Des de l'any 1992 va estar lligat a l'editorial Bromera, per a la qual va realitzar nombroses il·lustracions i dissenys. L'any 2003 va publicar el recull de poemes visuals Jocs tipogràfics.

Les seues obres van ser mereixedores de diverses distincions, com el Premi al Millor Llibre Il·lustrat Valencià de la Generalitat Valenciana per Rondalles valencianes, obra de Josep Franco per a la qual va realitzar més de seixanta dibuixos.

Juli Disla

Juli Disla (Aldaia, 1976) és intèrpret i autor. Ha publicat i estrenat la majoria de les seues obres, més d'una vintena. Escriu teatre infantil i participa en l'escriptura d'obres col·lectives, peces curtes, adaptacions i guions per a televisió. Com a actor, ha treballat per a les companyies La Pavana, Moma Teatre, Tornaveu, Ring de Teatre, Bramant i Dramatúrgia 2000, entre altres. Ha fundat la seua pròpia companyia, Pérez & Disla, en la qual continua actualment. Com a escriptor, ha rebut distincions com el Premi de Teatre Ciutat d'Alcoi, el Premi de Teatre Infantil Xaro Vidal o el Premi de Teatre Ciutat de València, així com dues nominacions als Premis MAX.