Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Les urpes del llop

PREMI CONSTANTÍ LLOMBART DE NARRATIVA - CIUTAT DE VALÈNCIA 2001

 

Les urpes del llopnarra l’intens sentiment d’amistat entre dos homes de mentalitat contraposada: les vivències i els anhels de Ramon Aulet no ultrapassen els marges del mas familiar, mentre que les aspiracions de Fidel Artero no tenen límit. L’aparició d’una jove de caràcter indecís en les seues vides farà esclatar la tensió que batega entre el conformisme de l’un i les ambicions de l’altre. La manca d’es-crúpols inherent a l’estraperlo, les depuracions exercides pel règim franquista i la delació com a catapulta de promoció social constitueixen el rerefons d’unes circumstàncies adverses que abocaran els personatges de manera inexorable cap a la tragèdia.

Amb un estil àgil, Vicent Pallarés mostra en aquesta novel·la, un retrat cru de l’ambient social de postguerra, alhora que relata uns fets colpidors, viu reflex de la degradació ètica i moral de l’època.

Autoria: Vicent Pallarés
Núm. col·lecció: 92
Pàgines: 304
ISBN: 9788476604793
Format: 15 x 23,5 cm
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Vicent Pallarés

Vicent Pallarés (Barcelona, 1951) es llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació i viu des del 1986 a Onda. Ha treballat de professor de valencià als instituts de Sogorb i Betxí. Va debutar en el món de la literatura el 1982 amb l’obra El valle incompleto, guardonada amb el Premi Armengot de Novel·la. Des d'aleshores, no ha parat d'escriure ni de publicar relats i novel·les, tant per al públic adult com per a l'infantil i juvenil. Ha guanyat diversos premis literaris, entre els qual el Constantí Llombart de Narrativa amb Les urpes del llop, l’Enric Valor de Novel·la amb L’àngel covard, o el de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida amb Evasions efímeres.