Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El signe de Saturn

PREMI ENRIC VALOR DE NOVEL·LA

 

UN PERSONATGE de vida discreta, Juan Manuel Calasso, rep una oferta insòlita de mans del cèlebre Jean-François Deschamps: vol que l’ajude a muntar una exposició per al Reina Sofia de Madrid sobre Lleonard Torres, el famós artista valencià, compromés amb el comunisme, que va morir a l’exili a Berlín. Però primer haurà de resoldre un gran enigma: Torres va ajudar a assassinar Trotski a Mèxic? La investigació pictoricodetectivesca que ha d’encetar el protagonista esdevé de seguida un viatge inquietant, replet de pistes falses, als inferns de l’art, conduït pel seu mentor Deschamps, un intel·lectual cruel. La trama històrica del pintor Lleonard Torres i la contemporània de Juan Manuel Calasso conflueixen en una apoteosi final sorprenent.

Entre la realitat i la ficció, entre la denúncia i el malson, El signe de Saturn, Premi Enric Valor de Novel·la 2006, és una novel·la d’intriga que planteja interrogants inquietants. I si l’art no fóra solament la millor i més excelsa creació de l’ésser humà, sinó també el lloc on pot niuar el mal?

Autoria: Albert Forment
Núm. col·lecció: 137
Pàgines: 327
ISBN: 9788498242072
Format: 15 x 23,5 cm
Coberta: Bernat Gutiérrez

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Albert Forment

Albert Forment (Sagunt, 1961) és doctor en Història de l’Art per la Universitat de València. Ha publicat desenes d’articles per a revistes especialitzades, així com els llibres Josep Renau: història d’un fotomuntador; Joaquim Michavila. Converses amb un pintor d’avantguarda; Josep Renau: catàleg raonat i José Martínez: la epopeya de Ruedo ibérico, per la qual va quedar finalista del Premio Anagrama de Ensayo. En l’àmbit literari, ha guanyat el IV Premio de Cuentos Ciudad de Elda i, amb El signe de Saturn, el XII Premi Enric Valor de Novel·la. L'obra conta la vida del cartellista valencià exiliat a Mèxic i a Berlín després de la guerra civil, Josep Renau.