Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Irène

El meticulós inspector Verhoeven ha aconseguit la vida perfecta. Tot i que per la seva petita estatura no ho ha tingut gens fàcil, per fi s’ha guanyat el respecte dels seus col·legues i està feliçment casat amb la meravellosa Irène, amb qui espera el seu primer fill. Tanmateix, s’enfronta a un assassinat salvatge i sap que aquest cas no serà com cap altre. Quan la notícia d’aquest paorós crim es fa pública, la premsa parisenca seguirà les passes de l’inspector fins al mil·límetre i cada moviment seu apareixerà en primera plana. L’assassí, que comença a ser conegut com «el novel·lista», ret amb cada assassinat un homenatge macabre a les escenes de les novel·les negres. Escrutat voraçment per l’ull públic, aquest cas esdevé un duel implacable entre perseguidor i perseguit on tan sols pot haver-hi un guanyador.

Autoria: Pierre Lemaitre
Núm. col·lecció: 249
Pàgines: 320
ISBN: 9788490264935
Format: 15 x 23,2 cm
Traducció: Albert Pejó
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Les comandes realitzades a partir de l'1 d'agost es rebran a partir del 19 d'agost. Disculpeu les molèsties. Bones vacances!

Consulta ací la política de compra

Pierre Lemaitre

Pierre Lemaitre (París, 1951) ha consolidat una trajectòria literària brillant amb un èxit excepcional de crítica i públic. Així, amb Ens veurem allà dalt, va obtenir el Premi Goncourt, la distinció més elevada de les lletres franceses. Convertida en un fenomen social i literari, l’obra va significar un punt d’inflexió en la seua carrera. L’èxit i la vàlua de l’autor s’han confirmat amb la creació de Camille Verhœven, l’inoblidable protagonista de la sèrie homònima formada pels títols Irène, Alex, Rosy & John i Camille. La tetralogia Verhœven ha estat distingida amb premis com el Cognac o el CWA Internacional Crime Dagger a la millor novel·la estrangera. A Bromera també ha publicat Tres dies i una vida, Recursos inhumans i Vestit de núvia amb una excel·lent acollida per part de crítica i públic. Els colors de l’incendi forma part de la trilogia inaugurada amb Ens veurem allà dalt.