Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La gran serp

La Mathilde és una dona encantadora d’avançada edat, que sempre va acompanyada d’un gos dàlmata. Ningú no diria que és una assassina a sou implacable, capaç de matar sense remordiments i sense deixar rastre. Però ho és. Una professional del crim que, malauradament i contra tot pronòstic, va perdent el cap a poc a poc i acabarà cometent massa errors.  

«Mathilde no malgasta mai ni una sola bala, sempre fa una feina neta i sense nyaps. Això d'avui és una excepció. Una fantasia. Hauria pogut actuar des de més lluny, fer menys destrosses i disparar una sola bala, això segur. No sé què m'ha agafat, és així. Si l'hi pregunten, això és el que contestarà. A més a més, no té cap importància, el que importa és que l'individu estigui mort, no?»

Al cap de més de 35 anys, Pierre Lemaitre treu del fons del calaix la seva primera novel·la policíaca, escrita l’any 1985, però no publicada mai. Una obra inèdita que marca l’inici i el final de l’escriptor en l’àmbit de la novel·la negra, i en què ja són presents el to irònic, l’estructura brillant i la seva característica aroma de crítica social.

«No escriuré més novel·la negra, però això no significa que la meua relació amb els assumptes criminals haja acabat. El que no faré serà més novel·les amb policies i investigadors i una trama en la qual calga revelar qui ha comés un crim». Pierre Lemaitre, en una entrevista per a el diari La voz de Galicia.

Productes associats

Autoria: Pierre Lemaitre
Núm. col·lecció: 328
Edat: Des de 16 fins a 100 anys
Pàgines: 256
ISBN: 9788413582764
Format: 15 x 23,2 cm
Enquadernació: Rústica
Traducció: Albert Pejó
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Pierre Lemaitre

Pierre Lemaitre (París, 1951) ha consolidat una trajectòria literària brillant amb un èxit excepcional de crítica i públic. Així, amb Ens veurem allà dalt, va obtenir el Premi Goncourt, la distinció més elevada de les lletres franceses. Convertida en un fenomen social i literari, l’obra va significar un punt d’inflexió en la seua carrera. L’èxit i la vàlua de l’autor s’han confirmat amb la creació de Camille Verhœven, l’inoblidable protagonista de la sèrie homònima formada pels títols Irène, Alex, Rosy & John i Camille. La tetralogia Verhœven ha estat distingida amb premis com el Cognac o el CWA Internacional Crime Dagger a la millor novel·la estrangera. A Bromera també ha publicat Tres dies i una vida, Recursos inhumans i Vestit de núvia amb una excel·lent acollida per part de crítica i públic. Els colors de l’incendi forma part de la trilogia inaugurada amb Ens veurem allà dalt.