Espais naturals. Terres interiors valencianes

El territori valencià conserva una gran varietat d'espais d'elevat valor ambiental, cultural i paisatgístic, en els quals podem trobar una flora i una fauna caracteritzades per la riquesa i la diversitat. Amb un text didàctic i unes fotografies espectaculars, Espais naturals. Terres interiors valencianes pretén contribuir a la divulgació d'aquest patrimoni.

El primer volum d'Espais naturals mostra les serres o els massissos muntanyosos més representatius de l'interior valencià. Territoris extensos encara sense urbanitzar on han predominat, fins fa poc, les activitats pròpies de la societat tradicional i on es fonen, de manera subtil i harmoniosa, l'entorn físic i els elements culturals.

 

Versió en castellà
ISBN 84-7660-646-X


Versió en anglés
ISBN 84-7660-651-6

Autoria: José Manuel Almerich, Jorge Cruz, Paco Tortosa
Núm. col·lecció: 5
Pàgines: 146
ISBN: 9788476606452
Format: 24 x 34 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

José Manuel Almerich

José Manuel Almerich (Torrent, 1963) és geògraf i escriptor. Llicenciat en Geografia i Història, ha destacat com a divulgador del patrimoni cultural i natural valencià amb la publicació de més d’una vintena de llibres, així com a guionista de documentals i presentador del programa Planeta Bicicleta. És professor de l’Escola Valenciana d’Aire Lliure i director de l’Institut Valencià d’Excursionisme i Natura (IVEN).

Jorge Cruz

Jorge Cruz (València 1958) va començar a practicar excursionisme l'any 1972 al Centre Excursionista de València. El coneixement i l'estima pel territori li va entrar pels peus, així que va estudiar Geografia a la Universitat de València entre el 1975 i el 1980. S'ha dedicat professionalment a la consultoria ambiental i territorial, a la docència i a la recerca. La seua investigació s'ha orientat a les àrees de muntanya, on ha estudiat l'antic comerç de la neu, el concepte cultural de muntanya, el turisme rural i les noves activitats a l'àmbit rural. Sobre aquests temes ha publicat diversos articles i monografies. Des de l'any 2000, treballa com a conservador del Museu Valencià d'Etnologia.

Paco Tortosa

Paco Tortosa (València, 1954) és doctor en geografia per la Universitat de València, ha publicat nombrosos llibres sobre l'ecologia i patrimoni natural i col·labora habitualment en les revistes Turisme rural, Sin prisas i Cartelera Turia..