Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Els rius. Camins d'aigua i de vida

Els rius són les artèries de la terra. Sobre les valls i planes al·luvials han nascut i s’han desenvolupat els assentaments humans, i els cursos fluvials han permés el creixement econòmic de totes les civilitzacions des de la més remota antiguitat. Els rius són, a més, creadors de paisatges i refugi d’una infinitat d’espècies de flora i fauna que hi troben el seu hàbitat. Però els rius mediterranis, de cabal escàs i canviant, fràgils, estan condicionats pel clima i sotmesos a la intervenció de l’ésser humà.

Els rius. Camins d’aigua i de vida recorre els escenaris fluvials més espectaculars, des del seu origen en el cor de les muntanyes fins a les fèrtils planes litorals, on l’aigua arriba a la mar. A través de les pàgines d’aquesta obra, en seguirem el curs, des dels primigenis paisatges poc alterats pel temps, fins a les fèrtils hortes creades per la constància i la tenacitat dels nostres agricultors, i contemplarem els molins construïts al llarg dels llits dels rius. En definitiva, coneixerem tota la cultura ancestral que s’ha desenvolupat a les seues riberes.

Autoria: José Manuel Almerich
Núm. col·lecció: 14
Pàgines: 130
ISBN: 9788498240665
Format: 24,5 x 34 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

José Manuel Almerich

José Manuel Almerich (Torrent, 1963) és geògraf i escriptor. Llicenciat en Geografia i Història, ha destacat com a divulgador del patrimoni cultural i natural valencià amb la publicació de més d’una vintena de llibres, així com a guionista de documentals i presentador del programa Planeta Bicicleta. És professor de l’Escola Valenciana d’Aire Lliure i director de l’Institut Valencià d’Excursionisme i Natura (IVEN).