L'ensenyament del discurs escrit

La pràctica de la composició és un dels pilars de la cultura de la lletra al llarg de la història, des del manuscrit fins a l’escriptura electrònica, passant per la impremta. L’especificitat del discurs escrit planteja a escriptors no experts, com ara els alumnes, un repte ple de problemes, difícils de resoldre sense la guia del professorat i sense les propostes de la nova didàctica.

Autoria: Isabel Ríos, Vicent Salvador
Núm. col·lecció: 10
Pàgines: 144
ISBN: 9788498243413
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Isabel Ríos

Isabel Ríos és professora de Didàctica de la Llengua i la Literatura del Departament d’Educació de la Universitat Jaume I de Castelló. Entre el 2002 i el 2011 fou membre del Consell Valencià de Cultura. El 2010 va rebre el Guardó a la Trajectòria Individual d'Escola Valenciana. És coautora de diverses publicacions sobre educació, com L'ensenyament del discurs escrit o La diversitat cultural a l'escola: propostes pràctiques per a un currículum intercultural.

Vicent Salvador

Vicent Salvador (Paterna, 1951) és catedràtic de Filologia Catalana a la Universitat Jaume I de Castelló i membre de la junta directiva de l'Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana. També ha col·laborat en revistes i mitjans, com L'Espill. Com a escriptor, ha conreat la poesia i ha publicat diversos estudis sobre literatura.