Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Els meus col·legues i jo

No aguante les festes. Pensar com seran em fa passar molta ànsia

.

Però aquella va ser diferent.

Si Steve i els seus col·legues hagueren imaginat els excessos que farien, s'haurien preocupat una barbaritat. Tony va començar. Sempre era ell qui començava. El seu còctel quasi els va fer rebentar el cervell. Per a Steve, Rachel, Jerry, David i Miranda va ser una nit que no oblidarien mai.

Això no vol dir que tots aprengueren la lliçó.

Autoria: Aidan Macfarlane, Ann McPherson
Núm. col·lecció: 11
Edat: a partir de 14 anys
Pàgines: 128
ISBN: 9788476601280
Format: 13 x 20,5 cm
Il·lustració: Sarah Garland
Traducció: Victor A. Oroval

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Aidan Macfarlane

Aidan Macfarlane va estudiar Medicina a la Universitat de Cambridge i al Saint Mary’s Hospital de Londres. Ha treballat com a cap d'investigació en el departament de Psicologia Experimental de la Universitat d'Oxford i és secretari general amb càtedra de Pediatria Clínica a l'hospital Radcliffe Infirmary. És l'autor, juntament amb Ann McPherson, del conegut llibre Nou diari del jove maniàtic i de la seua continuació, Nou diari de la jove maniàtica, entre altres.

Ann McPherson

Ann McPherson (Golders Green, 1945 – 2011) va ser metgessa i divulgadora científica. Va cofundar The DIPEx Charity i va ser la impulsora del Healthcare Professionals for Assisted Dying. És l'autora, juntament amb Aidan Macfarlane, del conegut llibre Nou diari del jove maniàtic i de la seua continuació, Nou diari de la jove maniàtica, entre altres.