Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Guia per a joves maniàtics

Tot el que volies saber sobre el teu cos, el sexe i la vida

La resposta a totes les preguntes que no t'atreveixes a fer!

Els autors, creadors dels best sellers mundials Nou diari del jove maniàtic i Nou diari de la jove maniàtica, responen a bona part dels dubtes que els han fet arribar milers d’internautes a la web del maniàtic més famós de la Terra. Si vols passar una estona divertida i aprendre una pila de coses, no hi ha dubte: aquest és el teu llibre!


Per què els altres em fan enrabiar? Com puc eliminar aquests granets? Per què els meus pares discuteixen sempre? Per què ja no em ve la regla? Respostes a aquestes i a moltes altres preguntes sobre malalties del cap i del cor, créixer i deprimir-se, estar gros/grossa o quedar-se plana, hormones i queixes paternes, sexe i drogues i... bé, bàsicament tot allò que sempre has volgut saber.

 

Autoria: Aidan Macfarlane, Ann McPherson
Núm. col·lecció: 1
Edat: a partir de 14 anys
Pàgines: 232
ISBN: 9788476608203
Format: 13 x 20,5 cm
Il·lustració: Tim Kahane
Traducció: Josep Franco
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Aidan Macfarlane

Aidan Macfarlane va estudiar Medicina a la Universitat de Cambridge i al Saint Mary’s Hospital de Londres. Ha treballat com a cap d'investigació en el departament de Psicologia Experimental de la Universitat d'Oxford i és secretari general amb càtedra de Pediatria Clínica a l'hospital Radcliffe Infirmary. És l'autor, juntament amb Ann McPherson, del conegut llibre Nou diari del jove maniàtic i de la seua continuació, Nou diari de la jove maniàtica, entre altres.

Ann McPherson

Ann McPherson (Golders Green, 1945 – 2011) va ser metgessa i divulgadora científica. Va cofundar The DIPEx Charity i va ser la impulsora del Healthcare Professionals for Assisted Dying. És l'autora, juntament amb Aidan Macfarlane, del conegut llibre Nou diari del jove maniàtic i de la seua continuació, Nou diari de la jove maniàtica, entre altres.