Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Un assassí a l'institut

Quan desapareixen uns exàmens de l’institut Saint-Prix i reapareixen corregits amb sang, el professor Nils Hazard és requerit perquè investigui què s’amaga al darrere de la macabra sorpresa. Així, el jove etruscòleg es trobarà al davant dos-cents vuitanta sospitosos, un director una mica boig, un conserge ximplet i tot un cicle implicat.

El peculiar investigador haurà de posar en acció tots els seus dots de deducció i el seu enginy per atrapar el maníac que es passeja de nit pels passadissos del Saint-Prix, ja que les seves amenaces han deixat de ser una broma. Per sort, comptarà amb la inestimable ajuda de la seva companya Catherine per resoldre aquest complicat enigma que manté en suspens tot el centre.

Autoria: Marie-Aude Murail
Núm. col·lecció: 2
Pàgines: 152
ISBN: 9788490263143
Format: 13 x 20,5 cm
Traducció: Pasqual Alapont
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Marie-Aude Murail

Marie-Aude Murail (Le Havre, 1954) és una prestigiosa escriptora francesa, autora de més de huitanta novel·les, entre les quals destaquen diverses sèries juvenils. De fet, les històries d’«Els casos de Nils Hazard» –col·lecció que convida a resoldre trames misterioses i enigmes sorprenents– és una de les sèries que més èxit han tingut entre els joves lectors francesos.