Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Missió Pandèmia

Una  epidèmia terrible assola l'edat mitjana i la gent mor sense saber exactament què la provoca. Com a agent de Kronos hauràs de viatjar a eixa època i resoldre el misteri. De tu depenen les eleccions que prengues, però podràs tornar amb la resposta sense deixar-hi la pell? I si no pots tornar mai d'allí?

Missió Pandèmia és una aventura fascinant que forma part de la nova sèrie de llibrejoc que Bromera ha llançat per a lectors intrèpids i curiosos. Torna a llegir el llibre tantes voltes com calga fins que pugues parar la pandèmia que assola el món. Les teues decisions marcaran el futur de la humanitat. Estàs preparat per a fer-ho?

I si vols convertir-te en agent oficial, no deixes de visitar la pàgina web de l'Agència Kronos en què trobaràs nous reptes i aventures. Accepta la missió i converteix-te en un verdader agent.


Més vídeos i entrevistes al canal de YouTube Emociona't amb la lectura.

 

Autoria: Jacobo Feijóo
Núm. col·lecció: 1
Pàgines: 144
ISBN: 9788413581668
Format: 15 x 22,2 cm
Enquadernació: Tapa dura
Il·lustració: Martín Rodríguez

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Jacobo Feijóo

Jacobo Feijóo és un autor gallec afincat a Madrid, on treballa en docència i creació de continguts digitals. És expert en storytelling i gamificació. També ha dissenyat recursos que ajuden a estructurar històries, ja siguen novel·les, gamificacions, esdeveniments o guions de cinema i televisió. Autor de diferents llibres-joc, destaquen la col·lecció d'Agencia Kronos.