Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Espanyols tots

«Sóc ciutadà espanyol, per a mal o per a bé. Pago les contribucions com tothom, així que no deixo la idea d’Espanya als falangistes, els d’abans i els d’ara.» Suso de Toro reflexiona en aquestes pàgines sobre temes socials i polítics de màxima actualitat. I ho fa des d’un punt de vista personal i com un acte cívic, amb argumentacions carregades d’energia per a defensar la democràcia contra aquells que la volen desmantellar des de dintre.

Espanyols tots proposa una idea d’Espanya completament diferent de la dominant, construïda sobre el nacionalisme «castellanista» i que ha arribat fins a nosaltres directament del franquisme. L’autor parteix de la convicció que Galícia, Catalunya i Euskadi necessiten constituir-se plenament en nacions amb poder polític per a solucionar els seus problemes profunds. Unes reflexions impregnades de la memòria republicana i federalista que volen contribuir a la construcció d’un nou espai polític de convivència.

Autoria: Suso de Toro
Núm. col·lecció: 1
Pàgines: 176
ISBN: 9788476609200
Format: 15 x 23 cm
Traducció: Pau Joan Hernàndez
Coberta: Enric Solbes

Suso de Toro

Suso de Toro (Santiago de Compostela, 1956) és un escriptor gallec amb més d'una vintena d'obres publicades entre assajos, novel·les i obres de teatre. Entre les seues novel·les publicades a Bromera cal destacar Tretze campanades, Premi Nacional de Narrativa, que compta fins i tot amb una adaptació cinematogràfica. La seua obra ha estat traduïda a diverses llengües. A Bromera ha publicat també Home sense nom, L'ombra caçadora, Espanyols tots o Una altra idea d'Espanya.