Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Les rares pedres fines

Premi Blai Bellver de Narrativa 2003

Tot comença quan el pintor florentí Andrea del Castagno mata i mor per un quadern en què hi ha escrits els secrets de la innovadora tècnica de l’oli. Una frase enigmàtica, que algú va anotar en una de les pàgines d’aquest quadern, desenca-denarà una allau d’esdeveniments que duran els protagonistes a Bruges, València, Barcelona i Mallorca, llocs aparentment desconnectats però als quals viuen persones que, de manera inconscient, van deixant enrere el món medieval, centrat en Déu, i comencen a pensar en la possibilitat de controlar el seu propi destí.

Pintors, prínceps, dones de bellesa vertiginosa, banquers, filòsofs, científics i navegants es passegen en Les rares pedres fines, Premi Blai Bellver de Narrativa 2003, per la Florència dels palaus magnífics, de les valuoses obres d’art i de les fabuloses riqueses, però també per l’altra Florència sòrdida i perillosa, on es couen passions, intrigues, crims i corrupció.

Autoria: Tomeu Matamalas
Núm. col·lecció: 7
Pàgines: 248
ISBN: 9788476609873
Format: 15 x 23,5 cm
Coberta: Julia Navarro

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Tomeu Matamalas

Tomeu Matamalas (Manacor, 1952) és un cantant i escriptor mallorquí. El 2003 va publicar el seu primer llibre, Les rares pedres fines, que va guanyar el Premi Blai Bellver de Narrativa. També ha publicat els llibres Bel Canto, guardonat amb el Premi Vila de Lloseta, i L'illa d'Antígona, mereixedor del Premi Pollença de Narrativa, entre altres.