Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Orgull i prejudici

La vida de la família Bennet pateix un daltabaix amb l’arribada dels acabalats Charles Bingley i Fitz­william Darcy. La senyora Bennet prompte trobarà en ells uns pretendents perfectes per a les seues filles majors, però la situació es complicarà quan entren en joc els sentiments i interessos de tots els implicats.

Ambientada a l’Anglaterra del segle xviii, Orgull i prejudici és una obra plena d’ironia i humor amb una bona dosi de crítica a la rígida societat de l’època i continua seduint lectors generació rere generació.

Autoria: Jane Austen
Núm. col·lecció: 57
Pàgines: 392
ISBN: 9788490268742
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Traducció: Josep Marco Borillo
Coberta: Raquel Carrero

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Jane Austen

Jane Austen (Steventon, 1775 - Winchester, 1817) va ser una destacada novel·lista britànica que va viure durant l’època georgiana. Filla d’un clergue protestant, va ser la setena filla d’una família de huit germans. Les seues novel·les estan impregnades de l’ambient que l’envoltava, l’alta classe rural del sud d’Anglaterra. La ironia que utilitza per a dotar de comicitat els seus textos l’ha convertida en un clàssic de la literatura universal, amb obres tan reconegudes com Orgull i prejudici, Emma o Sentit i sensibilitat.