Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Insurgents

Alice Dixie i els seus amics s’enfronten a una missió molt complicada: explicar tota la veritat sobre el Programa Èxode als ciutadans de la Terra. El projecte, que es desenvolupa en la colònia lunar Admunsen, té per objectiu el salvament de la humanitat després d’una guerra mundial. Però algunes de les situacions i actuacions viscudes pels amics són èticament reprovables.

Disposats a fugir, acaben matant el cap de la colònia, convertint-se així en fugitius del seu propi planeta. Quan arriben a la Terra, opten per utilitzar el diàleg amb el president del Govern, però guarden un pla alternatiu per si la cosa no funciona.

Una novel·la captivadora que ens planteja una aventura plena de descobriments, lluita i justícia. Aquesta obra de ciència-ficció és una crida a la reflexió sobre els valors fonamentals i la llibertat en un món governat per la manipulació.

Autoria: Mariló Àlvarez Sanchis
Núm. col·lecció: 138
Edat: Des de 14 fins a 18 anys
Pàgines: 168
ISBN: 9788413585505
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Mariló Àlvarez Sanchis

Mariló Àlvarez Sanchis (València, 1987) és llicenciada en Periodisme per la Universitat de València, a més d’una gran aficionada a l’escriptura i la il·lustració. Dins de la narrativa, ha conreat la literatura juvenil, centrant-se en les històries de ciència ficció i terror. També ha publicat diversos relats i il·lustracions en diferents revistes, diaris i suplements culturals. A Bromera ha publicat el recull de relats A la ciutat no es veuen les estreles i les novel·les La primera onadaLa taxidermista d'emocions, aquesta última guardonada amb el Premi València Nova de Narrativa.