Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La taxidermista d'emocions

PREMI VALÈNCIA NOVA ALFONS EL MAGNÀNIM DE NARRATIVA

Una novel·la valenta sobre la recerca de la identitat sexual

Elisa, una jove biòloga, travessa un pont amb els ulls mirant el terra. Recorre el pont que uneix les vores del riu, com qui ressegueix els marges de la seua pròpia vida. València i Londres. La carrera i el treball. Les persones que estima o estimava, les persones que estimarà. La biologia i la teràpia. La taxidèrmia com un exercici professional, però també com una cura emocional, com un gest de preservació i respecte. I el record del iaio, qui li ensenyà l’ofici: sempre el record del iaio. Com a teló de fons, un conjunt de cançons, una autèntica banda sonora i sentimental d’aquesta novel·la, Premi València Nova de narrativa.

Amb La taxidermista d’emocions, Mariló Àlvarez Sanchis fa un pas avant en la seua trajectòria literària i ens ofereix una història realista, pròxima, que ens parla de personatges concrets i alhora universals, com ho podríem ser qualsevol de nosaltres, amb les nostres emocions, les nostres fortaleses i debilitats i, sobretot, els nostres anhels per una felicitat que sembla fugir a tota hora i que, tanmateix, sempre tenim a l’abast de la mà.





#LGTBI #Bisexualitat



Autoria: Mariló Àlvarez Sanchis
Núm. col·lecció: 20
Pàgines: 248
ISBN: 9788413581255
Format: 15 x 22,2 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Ana Santos

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Mariló Àlvarez Sanchis

Mariló Àlvarez Sanchis (València, 1987) és llicenciada en Periodisme per la Universitat de València, a més d’una gran aficionada a l’escriptura i la il·lustració. Dins de la narrativa, ha conreat la literatura juvenil, centrant-se en les històries de ciència ficció i terror. També ha publicat diversos relats i il·lustracions en diferents revistes, diaris i suplements culturals. A Bromera ha publicat el recull de relats A la ciutat no es veuen les estreles i les novel·les La primera onadaLa taxidermista d'emocions, aquesta última guardonada amb el Premi València Nova de Narrativa.