Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Pedres marcades

La restauració de l’ermita de Santa Llúcia de Morella és la primera tasca important que el jove Pau Abril afronta com a tècnic de patrimoni. Aquest indret ha amagat durant més de set-cents anys l’única prova d’un crim relacionat amb un famós constructor d’esglésies, Domènec Prunyonosa.

La descoberta del cadàver del frare assassinat segles arrere desencadena un gran interés històric, arqueològic i religiós. El vell Valerià i la historiadora occitana Sophie Delpoux ajudaran Pau a esbrinar uns fets que apunten a una conspiració silenciada al llarg de la història, les conseqüències de la qual encara perduren i arriben als nostres dies també per mitjà del ressò d’unes misterioses veus d’ultratomba.

Autoria: Joan Andrés Sorribes
Núm. col·lecció: 5
Pàgines: 320
ISBN: 9788490264058
Format: 15 x 22 cm

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Joan Andrés Sorribes

Joan Andrés Sorribes (Castelló de la Plana, 1947) és escriptor i mestre. La seua carrera literària va començar el 1995 quan va publicar, juntament amb Vicent Marçà, Les campanes del Fadrí (Premi Ciutat de Castelló), un estudi al voltant del conegut edifici castellonenc. A partir d’aquest moment passa al terreny de la prosa, on conrea la ficció històrica. És el cas de La forja de Lessera, Noverint Universi (Premi Ulisses de Narrativa) i La creu de Cabrera (Premi Enric Valor de Novel·la), les quals formen una trilogia. També ha publicat les obres Set narracions curtes per a una setmana llarga (Premi Vila d’Almassora), Pedres marcades, Parlaràs de mi (Premi de Narrativa Ciutat de Sagunt) i L’altra mirada (Premi de Narrativa Breu Josep Pasqual Tirado).