Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Bestiari

XXIII Premi d’Assaig de la Mancomunitat de la Ribera Alta

Un assaig innovador i creatiu on els animals són l’eix central.

Els animals sempre han format part de la nostra vida i, a hores d’ara, en sabem més que mai. Presents en tota mena de referents culturals, des de les pel·lícules fins a la música, passant pels joguets i la gastronomia, els animals s’han integrat en l’imaginari col·lectiu més profund. Tanmateix, la nostra existència, majoritàriament urbana, transcorre d’esquenes al món natural. Davant d’aquesta relació sempre perplexa entre els humans i els animals, Vicent Pardo presenta un assaig innovador i creatiu que li permet parlar sobre temes d’allò més diversos, com ara la pobresa, la violència, la mort o el feminisme. En aquest bestiari personal no apareixen tan sols animals reals, sinó també criatures inventades: totes, grans i menudes, li mereixen el mateix respecte i la mateixa tendresa.

Amb un sàvia combinació de referències literàries, vivències particulars i bona cosa de sentit de l’humor, Vicent Pardo ens ofereix una visió lúcida del món que ens envolta amb els animals com a premissa.

Els animals formen i sempre han format part de la vida dels humans: en llibres, en peluixos, en pel·lícules, en cançons... És moment de donar-los el seu lloc merescut.

Autoria: Vicent Pardo
Núm. col·lecció: 35
Edat: Des de 16 fins a 100 anys
Pàgines: 216
ISBN: 9788413582894
Format: 15 x 23,2 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Amanda Casanovas Fernández

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Vicent Pardo

Vicent Pardo (Vinalesa, 1954) és ensenyant de professió. Ha escrit diversos contes i novel·les juvenils en la nostra llengua, pels quals ha rebut diferents premis, com el Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil, l’Enric Valor, el Samaruc de l'Associació de Bibliotecaris Valencians o el Ramon Muntanter, entre altres. Darrere d'una cortina, Una escola blanca que s'obri i mai no es tanca, Somnien les flors del camp amb cossiols? i 8.388.607 caramels per a un aniversari són algunes de les seues obres més importants.