Mediterrànies

PREMI D'ASSAIG MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA

 

Aquest llibre ens proposa un gran viatge per les riberes i els temps de la Mediterrània enllaçant les arrels de les seues cultures i religions, des dels orígens fins a l’actualitat. Mediterrànies lliga mitologia, creences, arqueologia, geografia, costums, economia, literatura, filosofia, arquitectura i arts plàstiques amb els seus respectius estils, creadors i moviments...

Pàgina a pàgina, el llibre desgrana un discurs personal, de reflexions, lectures i experiències, sobre com s’han forjat les cultures europees amb referències a bona part dels que en van ser protagonistes i establint paral·lelismes amb altres moments de la història per a fer reflexionar els lectors. La constant és la Mediterrània, la mar que Mira defineix com «allò inabastable que conté dins seu totes les vides, tots els temps i tots els llocs».

Autoria: Eduard Mira
Núm. col·lecció: 23
Pàgines: 328
ISBN: 9788490262399
Format: 15 x 23,2 cm
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Eduard Mira

Eduard Mira (València, 1945) és doctor en Geografia i Història. Ha treballat de professor a la Universitat d’Alacant i de professor visitant a les universitats de Cambridge i de Londres, així com al Col·legi d’Europa a Bruges. Ha dirigit els instituts Cervantes de Nàpols i de Brussel·les i ha sigut membre del Col·legi d’Experts en Patrimoni Cultural del Consell d’Europa.

En el terreny literari, ha publicat dos llibres de narracions curtes, un assaig i dues novel·les, una de les quals, Escacs de mort, va guanyar el Premi València de Narrativa. Amb Mediterrànies va aconseguir el Premi d'Assaig Mancomunitat de la Ribera Alta.