Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Mediterrànies

PREMI D'ASSAIG MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA

 

Aquest llibre ens proposa un gran viatge per les riberes i els temps de la Mediterrània enllaçant les arrels de les seues cultures i religions, des dels orígens fins a l’actualitat. Mediterrànies lliga mitologia, creences, arqueologia, geografia, costums, economia, literatura, filosofia, arquitectura i arts plàstiques amb els seus respectius estils, creadors i moviments...

Pàgina a pàgina, el llibre desgrana un discurs personal, de reflexions, lectures i experiències, sobre com s’han forjat les cultures europees amb referències a bona part dels que en van ser protagonistes i establint paral·lelismes amb altres moments de la història per a fer reflexionar els lectors. La constant és la Mediterrània, la mar que Mira defineix com «allò inabastable que conté dins seu totes les vides, tots els temps i tots els llocs».

Autoria: Eduard Mira
Núm. col·lecció: 23
Pàgines: 328
ISBN: 9788490262399
Format: 15 x 23,2 cm
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Eduard Mira

Eduard Mira (València, 1945) és doctor en Geografia i Història. Ha treballat de professor a la Universitat d’Alacant i de professor visitant a les universitats de Cambridge i de Londres, així com al Col·legi d’Europa a Bruges. Ha dirigit els instituts Cervantes de Nàpols i de Brussel·les i ha sigut membre del Col·legi d’Experts en Patrimoni Cultural del Consell d’Europa.

En el terreny literari, ha publicat dos llibres de narracions curtes, un assaig i dues novel·les, una de les quals, Escacs de mort, va guanyar el Premi València de Narrativa. Amb Mediterrànies va aconseguir el Premi d'Assaig Mancomunitat de la Ribera Alta.