Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Escacs de mort

Felip March, fill bastard del gran poeta Ausiàs March, és el protagonista d’aquesta novel·la, que capbussa el lector en les intrigues de la cort del rei Alfons el Magnànim. A través de les vivències d’aquest personatge real, la trama barreja una potent història de ficció amb un context històric verídic. D’aquesta manera, l’autor ens trasllada al segle xv i construeix, pinzellada a pinzellada, un retaule de l’època més esplendorosa de la Corona d’Aragó.

Escacs de mort és una obra coral que recorre València, Nàpols i Flandes, ciutats que van ser escenari de la influència de les societats secretes de l’època, dedicades fins i tot a conspirar contra el rei. Eduard Mira, coneixedor de la figura i el temps d’Ausiàs March, ens acosta a una època mítica del nostre passat a través d’aquesta novel·la que ha merescut el Premi Alfons el Magnànim València de Narrativa 2009.

Autoria: Eduard Mira
Núm. col·lecció: 181
Edat: Batxillerat
Pàgines: 512
ISBN: 9788498246582
Format: 15 x 23,5 cm
Coberta: Carles Barrios a partir de la imatge British Library Board

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Eduard Mira

Eduard Mira (València, 1945) és doctor en Geografia i Història. Ha treballat de professor a la Universitat d’Alacant i de professor visitant a les universitats de Cambridge i de Londres, així com al Col·legi d’Europa a Bruges. Ha dirigit els instituts Cervantes de Nàpols i de Brussel·les i ha sigut membre del Col·legi d’Experts en Patrimoni Cultural del Consell d’Europa.

En el terreny literari, ha publicat dos llibres de narracions curtes, un assaig i dues novel·les, una de les quals, Escacs de mort, va guanyar el Premi València de Narrativa. Amb Mediterrànies va aconseguir el Premi d'Assaig Mancomunitat de la Ribera Alta.