Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Jugar a ser déus

PREMI EUROPEU DE DIVULGACIÓ CIENTÍFICA ESTUDI GENERAL

 

La clonació d’humans, la medicina regenerativa, les anàlisis prenatals... Són molts els descobriments revolucionaris en el camp de la biomedicina que ens prometen una millora important de la qualitat de vida, però a la vegada poden provocar canvis que alteraran per sempre la societat. Els beneficis que ofereixen compensen el preu que haurem de pagar per ells?

Els autors d’aquest llibre ens presenten els avenços més innovadors de la recerca biomèdica i ens ajuden, amb arguments a favor i en contra, a formar-nos una opinió sobre les conseqüències ètiques i socials que tindran. Més que donar respostes, els autors plantegen preguntes i proporcionen la informació que el lector necessita per respondre-les. I és que només aquells que entenguin la rellevància moral i social dels nous avenços científics podran participar en el debat sobre quin és el futur que volem per a la humanitat.

Autor/a: Salvador Macip, Chris Willmott
Núm. col·lecció: 37
Pàgines: 280
ISBN: 9788490262085
Format: 15 × 23,5 cm

Alertes

Vull rebre informació sobre:

Salvador Macip

Salvador Macip (Blanes, 1974) és metge, científic i escriptor. Ha publicat diversos treballs de divulgació científica, dues novel·les i una sèrie de llibres per a xiquets. Es doctorà en genètica mol·lecular a la Universitat de Barcelona i treballa al seu propi laboratori de la Universitat de Leicester, on és professor. Des d'abril de 2009 escriu un bloc sobre investigació biomèdica per a l'edició digital del diari El Mundo. En Bromera ha publicat junt amb Sebastià Roig,[nbsp]Mugrons de titani, Premi de Literatura Eròtica La Vall d'Albaida 2005. http://macip.org/macip/esp/

[nbsp]