Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Milloringlix

L’obra que el lector té a les mans no és un manual d’anglès típic, i ja us advertim que en arribar a l’última pàgina no ens haurem convertit per art de màgia en experts de la llengua anglesa per a aprovar exàmens o triomfar a les reunions de negocis. Milloringlix és un recull d’experiències i anècdotes que ens ajudaran a corregir els errors més freqüents que cometem quan ens llancem a parlar anglès. Basat en el mètode del bloc miLLoringlix (www.milloringlix.org), es tracta de nanolliçons, petites càpsules d’informació que vénen acompanyades d’una història en què se’ns mostra l’aplicació pràctica. Així, trobarem una sèrie de trucs, expressions, recursos i frases fetes que són utilitzades sovint en situacions quotidianes.

Visita el Facebook del llibre.

Autoria: Salvador Macip, Carles Roca-Font
Núm. col·lecció: 15
Pàgines: 176
ISBN: 9788498248982
Format: 15 x 23 cm
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Salvador Macip

Salvador Macip (Blanes, 1974) és metge, científic i escriptor. Ha publicat diversos treballs de divulgació científica, algunes novel·les i un bon grapat de llibres de literatura infantil i juvenil. Doctor en Genètica Molecular per la Universitat de Barcelona, treballa al seu propi laboratori de la Universitat de Leicester, on és professor. Des d'abril de 2009, escriu un blog sobre investigació biomèdica per a l'edició digital del diari El Mundo. Entre les seues obres destaquen Mugrons de titani (Premi de Literatura Eròtica La Vall d'Albaida), juntament amb Sebastià Roig; Jugar a ser déus (Premi Europeu De Divulgació Científica Estudi General), amb Chris Willmott, i Herba Negra (Premi Ramon Muntaner), amb Ricard Ruiz Garzón.

Carles Roca-Font

Carles Roca-Font (Vic, 1975) és llicenciat en Geografia però va treballar en el món del comerç internacional fins a finals de la dècada dels 2000, quan va decidir fer un canvi professional i dedicar-se a tasques més creatives relacionades amb les xarxes socials.

Va començar com a blogger amb www.roimarphille.blog.cat, una novel·la per capítols basada en un personatge que ja havia publicat a una revista local. El 2009 va començar miLLoringlix.org i el 2011 va ser publicat el seu primer llibre, Milloringlix, juntament amb Salvador Macip.