Carpeta Sopa de Lletres

Sopa de lletres és el projecte de Bromera per a l’aprenentatge de la lectoescriptura. Basat en les evidències de la recerca científica, segueix el procés natural d’adquisició d’aquestes macrohabilitats lingüístiques.


Es tracta d’un projecte flexible, format per un quadern de lectura i un quadern d’escriptura, que es poden treballar de manera separada o conjunta en una carpeta que, a més, compta amb material manipulatiu per a ampliar el ventall de tasques.

Quadern d'escriptura

Del so a la grafia, seguint el procés natural d’adquisició de la lectoescriptura. Progressió equilibrada, combinant el grau de dificultat i la freqüència d’ús. Estructura acumulativa, per a fixar millor el codi escrit.

Quadern de lectura

Textos de dificultat creixent, tant pel que fa a l’ortografia com pel que fa al lèxic i a les estructures sintàctiques. Desenvolupament de la consciència morfològica, per a facilitar l’accés al significat de les paraules.

Es pot treballar de manera coordinada adquirint els dos quaderns alhora en una carpeta que inclou material manipulatiu per a ampliar les possibilitats didàctiques. Col·lecció de grafies en majúscula i minúscula per a construir paraules i col·lecció de paraules per a construir frases d'estructura senzilla.

Més informació ací.

ISBN: 9788413586618

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra